Karta

Itzuli:

Eguneko menua
Kartako menua
Hasierakoak
Plater nagusiak
Hornidurak / Guarnizioak
Etxeko ardoa
Postreak

Gazta taula
Madari Helena Ederra
Flana karameluaz
Arraultzesnea
Kremazko eta txokolatezko txutxuak
Milorriak
Esnegainezko oinaztargiak
Hostore-pastelak
Sagar erreak
Laranja karameluaz
Kremazko piopiorropiloak
Goxua
Mamia
Pasteltxo-aukera
Fruituen entsalada / mazedonia
Ohian beltza tarta
Tatin tarta
Euskal Pastela
Magurdizko zurrupakia
Ezti eta intxaurrezko izozkia
Gazta pastela
Ijito Besoa
Intxaur eta ezti bavaroisen tarta
Esnegain eta kiwizko besoa
Fruituen budina
Sagar tarta
Madariak ardotan
Gazten aukera
Txokolate zurizko piramidea
Savarina erronaz mahaspasen izozkiaz
Pikuen soufle izoztua
Gazta ahundura anitzetan
Mentazko tartaleta kanelazko izozkiarekin
Jogur-tarta pralinezko izozkiaz
Aukera anitzeko zizka-mizken orgatxoa
Frijituak
Izokin eta antxoa marinatuen terrina
Piperrak idi-buztanez beteak
Orburuak otarrainskez beteak
Itsasapo eta itsas-fruituen entsalada
Makailu keztatu eta sagarrezko milorria onddoen  pil-pilarekin
Filet Mignon Dukesa purearekin
Idi-azpizuna ingeles erara usaingozo belarrekin
Legatz-lepoak kokotxekin saltsa berdetan
Amuarrain txingarreztatua Nafar erara
Meru errea trufa eta tipulinen oliozpinarekin
Ahate gibela pikuen ogi eta Porto saltsarekin
Erreboilua txingarreztatua soia saltsaz lurrindua
Barazki naturalak boilur, urdaiazpiko eta perretxikoen aukeraz
Zainzuri berdeen zuku hotza urdaizpikoarekin
Arrautza trufatuak etxeko pasta gainean foiezko kroketekin
Marmitako
Merlenka plantxan
Txerri-txuleta ogitartean
Legatza Bilbotar saltsan
Makailo eta penken xaflaketa
Zigalak plantxan barazkiekin
Ravioliak itsasapo-barrubeteak
Makailo  Club Ranero erara
Lupia txakolinetan
Rossini tournedoa
Azpizuna Roquefortaz
Faisana mahatsetan
Makailu-Arrosa amerikar saltsan
Indaba gorriak odolostearekin
Espagetiak etxeko erara
Hegaluzea tomate saltsarekin
Antxoak Euskal erara
Oilasko errea jardinera erara
Txerri-solomo pla-pla egina piper gorriekin
Espiralak Napolitar erara
Haratuzte-eltzekoa
Porrusalda
Zainzurien krema-zukoa
Bildots-palote errea
Txahal-azpizuna ahate-foie eta okaran beltzen saltsaz
Usakume urdaizpikotxo erreak foie saltsaz
Izokin freskoa eta dilisten entsalada epela
Oreinaren solomoa ahaben saltsarekin
Ahate-giharre errea sagar pureaz
Barrubetetako galeper errea Perigord saltsaz
Itsasapo medailoiak Romescu erara
Legatza perretxikoekin Astigarragako sagardotan
Onddo eta begihaundien nahaskia
Karraspin barrubeteak onddoen pisto gainean Txipiroiekin
Etxeko kezkaztuen aukera